Iata ce trebuie sa faci pentru a putea lucra de la distanta

Sansa de a lucra de acasa este tot mai realizabila pentru multi angajati in conditiile in care tehnologia necesara in acest sens este foarte accesibila. Astfel, Thinstuff propune cele mai bune conditii si costuri minime, ceea ce presupune ca toata lumea poate profita de pe urma acestei oportunitati. Software-ul remote microsoft e foarte usor de folosit, asa ca nimeni nu va avea probleme, iar lista de avantaje promisa e una foarte vasta.

Inainte de toate e bine de stiut ca aici sunt disponibile mai multe pachete atractive care asigura un anumit numar de conexiuni, in functie de necesitatile fiecarei persoane. Asadar, ne putem orienta catre cele intre 3 si 10 conexiuni, insa cum nevoile pot fi mai mari de atat, Thinstuff asigura si un pachet cu conexiuni nelimitate pentru libertate deplina. In schimb, lista de avantaje nu se opreste aici pentru ca nu trebuie sa uitam cat de simplu este ca totul sa fie configurat, fiind nevoie de doar cativa pasi usor de parcurs.

De asemenea, vorbim de o solutie care este compatibila cu orice sistem de operare Windows, indiferent ca vorbim de versiunile cele mai noi, fie de cele lansate in urma cu mai multi ani. Bineinteles, in acest sens merita sa amintim de Windows XP, 7, Vista, 8, 8.1, dar si de 10. Intregul sistem functioneaza cu ajutorul tehnologiei RDP, iar aceasta permite ca un anumit numar utilizatori sa foloseasca in acelasi timp niste aplicatii instalate pe un server. Solutia se poate pune in practica pe toate sistemele de operare pentru ca nu conteaza tipul acestora, ceea ce presupune ca nu sunt necesare modificarea statiilor din punct de vedere hardware sau software.

Oricine poate sa isi scada considerabil costurile atunci cand se orienteaza catre o solutie remote microsoft precum cea de la Thinstuff, iar pe langa economiile importante, oricine se bucura de libertatea de alege momentul in care doreste sa lucreze. E foarte simpla conectarea la server prin intermediul softului disponibil aici, iar toate programele si aplicatiile se pot folosi in timp real. Asadar, din numai cateva click-uri simple oricine are sansa de a lucra de la distanta, avand parte de mai multa libertate ca niciodata.

Solutia Thinstuff seamana cu cea Microsoft, dar este imbunatatita din mai multe puncte de vedere si mult mai accesibila din punct de vedere financiar. Alte avantaje clare pe care le identificam imediat sunt diminuarea masina a traficului de date in retea datorita faptului ca activitatea se deruleaza pe server, dar sa nu uitam nici de cresterea vitezei ceea ce ar trebui sa fie una dintre prioritati in toate contextele.

E clar, totul e mai simplu, mai rapid si mai eficient cu ajutorul Thinstuff si oricine poate lucra de oriunde atat timp cat are acces la internet.

Leave a Comment