No Widgets found in the Sidebar

Dacă ai ajuns în punctul în care ești interesat de modul în care funcționează un PFA, cel mai probabil vrei să faci o schimbare în spațiul tău de lucru. Să devii propriul șef presupune o serie de schimbări administrative și o bază de cunoștințe a ceea ce presupune gestionarea propriei firme. Fiecare idee de business merită luată în considerare, însă pentru a te asigura că mergi în direcția bună și că există într-adevăr șanse de a atinge succesul, apelează la expertiza unui profesionist în domeniu. Pe scurt, PFA-ul este o formă simplă și la îndemâna oricărei persoane care vrea să-și desfășoare activitatea conform Legislației Muncii.

Oricine se poate angaja în orice tip de activitate economică sau meserie, vocație, respectiv profesie, pe care legea nu le interzice. Pentru înființarea unei astfel de entități juridice, trebuie să ai în vedere faptul că există o listă de documente pe care trebuie să le depui la Registrul Comerțului. Ei bine, aici intervenim noi. De asemenea, nu uita că un PFA, potrivit legii, îți poate desfășura activitatea atât în cont propriu, cât și în asociere cu alte persoane, dar care nu trebuie să depășească un număr de trei asociați.

Dacă ești în căutarea serviciilor profesionale de înființare PFA, atunci te afli în locul potrivit. Facem Firme îți oferă consultanță antreprenorială, financiară și juridică pentru tine și firma ta. Beneficiază de cele mai bune servicii și crește-ți obiectivele de business. Totul începe cu o vizită la sediul nostru sau pur și simplu cu o întrevedere online. Este floare la ureche să-ți lansezi afacerea cu noi! Accesează facemfirme.ro și consultă gama noastră de servicii oferite tinerilor întreprinzători. Niciodată nu este prea târziu să te detașezi de programul de opt ore de muncă pe zi în schimbul flexibilității.

Oferim acum și consultanță telefonică gratuită pentru că susținem ideile de business care promit succes pe termen lung. Dacă ai decis să faci acest pas important din viața ta, ești la un click distanță de a deveni propriul șef. Prin urmare, dacă vrei să desfășori activități într-un domeniu pe care îl stăpânești, PFA-ul este alegerea potrivită. Nu uita că pentru a-ți testa ideea de afacere, poți începe cu această formă juridică pe care o poți radia oricând în favoarea unui SRL.

Încă un lucru de care trebuie să ții cont: nu te speria și nu da înapoi când auzi de cuvântul „cheltuieli”. Acestea sunt deductibile în limita unui procent din baza de calcul. Lasă pe mâna noastră tot ce ține de contabilitatea financiară pentru ca tu să ai mai mult timp pentru alte lucruri. Ne place să lucrăm cu oamenii, motiv pentru care calitatea serviciilor și profesionalismul nostru sunt dovedite.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *