No Widgets found in the Sidebar

Dacă ai nevoie rapid de mai multă gheață carbonică și vrei să plătești cea mai mică sumă de bani pentru aceasta, Gheață 24 îți poate oferi atât cât ai nevoie, fie că este vorba de un eveniment important precum o nuntă sau pentru a păstra la rece alimentele perisabile. Așadar, dacă doriți cea mai bună ofertă pe gheață uscată chiar acum, ar trebui să o comandați de la noi la un preț avantajos. Vindem orice cantitate, începând de la 1 kg asa ca poti solicita oricand un pret pentru gheata carbonica.

Cum să muți gheața uscată în mod corect?

Dacă trebuie să mutați o anumită cantitate de gheață carbonică, trebuie să faceți acest lucru într-un vehicul cu flux bun de aer. Dioxidul de carbon este tot ceea ce este gheața carbonică și, în cantități mari sau concentrate, acest gaz este rău pentru sănătatea ta. Dacă există prea multă gheață carbonică într-un spațiu mic, lucrurile se pot înrăutăți. Deci, dacă transportați gheață carbonică, vă sugerăm să țineți geamurile mașinii deschise. Acest lucru vă va ajuta să evitați orice problemă în acest fel. Deci, cel mai important lucru de reținut este că, dacă transportați gheață uscată în interiorul mașinii (dar nu în portbagaj) mai mult de zece minute, ar trebui să deschideți o fereastră pentru a scăpa de orice acumulare de dioxid de carbon.

Cum folosesc avioanele gheața carbonică?

Gheața carbonică este folosită de companiile aeriene pentru a menține alimentele reci sau congelate până când este timpul să le pregătească și să le servească, mai ales pe zborurile pe distanțe lungi. Deoarece la bordul avionului nu există refrigerare mecanică, cuburile de gheață carbonică sunt puse în recipiente făcute tocmai în acest scop pentru a menține alimentele la temperatura potrivită. Când gheața carbonică se sublimează (se schimbă dintr-un solid în gaz), nu lasă în urmă nimic care ar putea contamina sau afecta calitatea alimentelor.

Dar cum rămâne cu industria farmaceutică?

Gheața carbonică este adesea folosită în industriile agrochimice, alimentare și farmaceutice pentru a menține proaspete produse organice, alimentare și medicamentoase de mare valoare și pentru a prelungi perioada de valabilitate a acestora. Liofilizarea cu gheață carbonică are loc la temperaturi foarte scăzute, cu mult sub punctul de îngheț al apei, atunci când gheața carbonică se sublimează (se schimbă dintr-un solid în gaz). Această metodă este mai sigură decât alte moduri de uscare a produselor și nu schimbă felul în care arată. Produsele liofilizate pot fi păstrate la temperatura camerei luni sau chiar ani fără să se deterioreze. Așadar, acum că știți care sunt principalele utilizări ale gheții carbonizate, nu uitați că puteți comanda gheață carbonică de pe site-ul nostru, gheata24.ro.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *