No Widgets found in the Sidebar

Creșterea porumbeilor este un hobby care își are rădăcinile în timpurile de mult apuse, pe când porumbeii erau folosiți drept mesageri de încredere de către cei care doreau ca a lor corespondență să rămână privată. După succesul pe care l-au prezentat chiar și în timpul războaielor, aceștia au început să devină tot mai populari și mai apreciați în lumea întreagă. Astfel, a luat naștere o nouă pasiune și un motiv pentru a organiza competiții prin care să fie premiați cei mai frumoși și mai buni voiajori.

Ți-ai dorit din totdeauna să îți urmezi pasiunea pentru porumbei, dar nu știi de unde să începi? ColumboVet te ajută să o faci să devină realitate prin multitudinea de produse și accesorii pentru porumbei pe care ți-o pune la dispoziție la prețuri foarte mici.

Cursele de porumbei și ce implică ele

O scurtă descriere a curselor de porumbei ar suna astfel: sunt competiții sportive care presupun eliberarea voiajorilor într-un anumit punct geografic, numit loc de lansare, de unde porumbelul începe să zboare spre crescătoria sa. Primul porumbel ajuns în timp record acasă, este considerat câștigătorul cursei, după ce este verificată distanța și viteza de zbor.

Distanțele pot fi de ordinul sutelor sau chiar și miilor de kilometri, deoarece aceste păsări sunt extrem de puternice și au o anduranță impresionantă. Pentru a putea face față cu bine acestor curse, porumbeii au nevoie de un antrenament bine pus la punct în prealabil, și de asemenea de o serie de produse care să îi ajute să aducă rezultate, fără a le pune sănătatea în pericol.

Cum să ai grijă de campionii tăi

Dacă vrei ca participarea la concursuri să se soldeze cu reușite, trebuie să ai  în vedere mai multe lucruri, precum hrănirea diversificată, tratamentele pentru bolile virale, curățenia și menținerea unui nivel al stresului cât mai scăzut.

Hrana poate fi cumpărată sub formă de pachete speciale în funcție de etapele creșterii și ale pregătirii pentru competiție. Acestea sunt concepute pentru a îți facilita stabilirea rației și a aportului nutrițional necesar dacă se apropie perioada antrenamentelor, reproducerii sau a  năpârlirii.

Accesoriile pentru porumbei sunt esențiale pentru a putea oferi un mediu igienizat și organizat. Hrănitoarele și adăpătoarele trebuie alese în funcție de modul în care vrei să supervizezi cantitățile consumate de fiecare pasăre. Cuibarele trebuie să ofere siguranță și confort dacă vrei să ai parte de un sezon al reproducerii cât mai eficient.

Este momentul să îți urmezi dorința și să începi să îți valorifici pasiunea fără să îți faci griji în privința produselor și a accesoriilor pentru porumbei. ColumboVet îți poate oferi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a avea parte de un succes garantat și de porumbei cât mai sănătoși.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *