No Widgets found in the Sidebar

Fiecare dintre noi cand ne imbolnavim avem dreptul la un tratament corespunzator astfel incat sa avem parte de o vindecare rapida. Ca acest lucru sa fie posibil, fiecare cabinet medical, spital si laborator de analize trebuie sa dispuna de toate resursele necesare, iar acestea sa fie de calitate.

Pentru ca profesionalismul este foarte important pentru noi, iar dotarea trebuie sa fie corespunzatoare, toate acestea ne-au determinat sa ne orientam activitatea prin a oferi cele mai eficiente solutii in domeniul medical.

MedAZ ofera clientilor sai accesul la o tehnologie de ultima ora in domeniul aparaturii medicale, de diagnostic si tratament si in acelasi timp asigura tot necesarul de consumabile si accesorii destinate domeniului medical. In acelasi timp se ofera solutii pentru dotarea cabinetelor si clinicilor medicale conform cerintelor Ministerului Sanatatii.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri nu suntem un simplu furnizor de echipamente, aparatura si consumabile medicale fiind un partener de lunga durata pentru toti cei care isi doresc alternative eficiente pentru imbunatatirea sistemului medical si al serviciilor oferite. Fiecarui client i se pune la dispozitie o gama completa de echipamente si consumabile medicale toate fiind furnizate de la cei mai renumiti producatori in domeniu. In afara de calitate si diversitate, clientii vor avea parte si de tarife competitive si corecte.

In cazul in care vei avea nevoie, echipa de la MedAZ iti ofera servicii de consiliere gratuita pentru a face alegerile corecte ale produselor de care ai nevoie.

Pe site-ul www.medaz.ro se gasesc toate produsele si accesoriile medicale de care un medic sau o asistenta au nevoie pentru a ajuta la imbunatatirea serviciilor medicale. Pentru ca stim cat de importanta este sanatatea pacientilor, pe site se regasesc doar produse ce corespund exigentelor medicale. Ca toate acestea sa fie posibile, ne-am bazat inca de la inceputul activitatii pe echipa de profesionisti care are o vasta experienta necesara comercializarii de produse medicale. Printre consumabilele medicale vezi produsele din gama de sonde nelaton, care sunt dedicate drenajului vezicii urinare. Sondele Nelaton nu au balonas de fixare si sunt folosite pentru sondajul de scurta durata sau in cazurile in care nu se reuseste cateterizarea cu sonde Foley. Sonda cu varful plin si orificii laterale, unice sau multiple,care este folosita mai des pentru cateterismul vezical la femeie dar si la barbat.

Si pentru ca un alt factor important in desfasurarea activitatii este confortul, prin intermediul site-ului MedAZ poti comanda cu un singur click toate produsele medicale de care ai nevoie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *