Acum stiu cum sa fac cele mai bune prezentari la serviciu

Cei mai multi dintre noi ne desfasuram activitatea la birou cu ajutorul programului Microsoft Office. Din acest pachet face parte aplicatia Microsoft PowerPoint, un program cu ajutorul caruia ne putem face prezentari profesionale. Pe de alta parte aceasta aplicatie poate fi folosita de fiecare data cand avem nevoie sa prezentam un raport, sa coordonam o sedinta sau atunci cand dorim sa transmitem cuiva informatii clare si usor de inteles.

Pentru a putea face lucrurile sa fie cat mai usoare, pentru toti utilizatorii care sunt la inceput de drum si nu cunosc foarte bine aplicatia, Brightway® este o echipa de profesionisti care ofera training Microsoft PowerPoint. Cu ajutorul acestui training toti participantii vor primi toate instrumentele ce sunt necesare pentru realizarea unei prezentari de impact cu ajutorul MS PowerPoint.

Dorinta cea mai mare a echipei Brightway® este de a creste valoarea potentialului uman si astfel organizatiile sa devina motorul schimbarii.

Prin acest training, Brightway® urmareste imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin diferite programe educationale si instrumente de management.

Training Microsoft PowerPoint se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete sau sa se perfectioneze, astfel ca se adreseaza atat persoanelor care sunt la nivelul de incepator, cat si celor care sunt la un nivel mediu. Echipa Brightway® care va tine trainingul este formata doar din profesionisti si care ajuta fiecare participant sa asimileze informatiile indiferent care ii este nivel de pregatire de pana atunci.

Asadar, doar impreuna cu echipa de la Brightway® poti invata intr-un mod cat mai simplu tot ceea ce ai nevoie despre PowerPoint.

Toti participantii de la training dupa absolvire vor primi o diploma care le va confirma participarea la cursuri cat si nivelul de cunostinte dobandit. Fiecare va putea sa invete cum sa seteze un mesaj cu impact asupra publicului, ce fonturi sa foloseasca, pentru ce culori sa opteze in functie de tema aleasa, cum poate sa aseze fotografii intr-o prezentare, ce tipuri si ce forme de imagini sa foloseasca, cum sa creeze, un continut cat mai clar si mai concis, cum sa treaca de la un slide la altul, cum pot insera diferite animatii in interiorul slide-ului, intre texte, imagini, grafice sau tabele, cum pot folosi diferite video-uri si materiale audio.

Mai mult de atat, specialistul de la cursul de Microsoft PowerPoint te poate ajuta cum sa implementezi instrumentele primite cu ajutorul consultantei prin telefon sau e-mail.

In concluzie trainingul oferit de Brightway® te va ajuta sa-ti faci prezentarile de care ai nevoie la locul de munca astfel incat sa-ti poti indeplini cu succes toate sarcinile primite la job. Pentru a putea face toate acestea tot ce ai de facut este sa iei legatura cu unul dintre traineri de la Brightway®.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*