Beneficiile aduse de GPL la masini

Chiar daca acesta este un subiect discutat la nesfarsit, trebuie subliniat faptul ca alternativa carburantilor clasici merita luata in calcul de catre orice sofer intrucat avantajele de care se vor bucura acestia nu sunt numai de ordin financiar. Asadar, www.monteazaGPL.ro iti prezinta principalele beneficii aduse de instalatiile GPL, dar iti propune si o gama foarte variata de dispozitive, care sa fie ideale pentru nevoile tale.

Reducerea emisiilor

Protejarea mediului inconjurator reprezinta o preocupare a intregii populatii intrucat efectele poluarii sunt resimtite direct in sanatatea noastra, motiv pentru care se cauta solutii prin care aceasta problema sa fie tinuta sub control, in special in marile orase ale lumii. Astfel, instalatiile GPL sunt ideale din acest punct de vedere intrucat se diminueaza considerabil noxele emise de autoturismele echipate cu asemenea sisteme, fiind o optiune ideala pentru cei care isi doresc sa renunte la benzina sau motorina. In acelasi timp, gazul petrolier lichefiat are o cifra octanica mai mare decat alternativele, de 108, pe cand in cazul benzinei aceasta poate sa difere de la o benzinarie la alta.

Flexibilitate

Soferii se bucura si de flexibilitate atunci cand isi doresc achizitionarea unui astfel de sistem intrucat la www.monteazaGPL.ro au la dispozitie tot felul de optiuni, de la cele universale, pana la cele dedicate unui anumit model de masina. Bineinteles, cele dedicate sunt ceva mai costisitoare, insa sunt considerate mult mai eficiente, motiv pentru care merita luate in calcul in toate situatiile.

Costurile de achizitie

Preturile variaza mult, de la cele sistemele AGR clasice ce incep de la 2.200 de lei si pana la cele special concepute pentru un anumit autoturism, care incep de la 2.800 de lei si pot depasi cu usurinta pragul de 4.000 de lei. In schimb, la MonteazaGPL clientii se bucura de preturi accesibile, dar si de multe oferte atractive, iar la ora actuala pot profita de instalatiile AGR Next la doar 3.600 de lei si se bucura si de garantie de 4 ani.

Economii

Asadar, un astfel de sistem ajuta la economisirea a 40% din costurile transportului cu masina in fiecare luna, suma deloc de neglijat, iar investitia initiala se amortizeaza imediat, in mai putin de 12 luni, in functie de distanta parcursa.

Ideal pe termen lung

De asemenea, instalatiile GPL isi pastreaza performantele de-a lungul timpului si asigura cele mai bune conditii pentru soferi, sistemele de la MonteazaGPL fiind moderne si eficiente. In plus, acestea asigura o lunga durata de viata, de peste 10 ani, timp in care intretinerea e foarte simpla si nu implica reguli stricte. Totusi, sistemele trebuie verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul ITP-ului pentru a intra in legalitate, insa si pentru ca soferii sa aiba garantia ca acestea functioneaza in parametri optimi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *