Am gasit pe cineva care sa surprinda imaginile la petrecerea de Revelion

Putine persoane nu au acces in ziua de azi la o camera foto, chiar daca este vorba si de cea a telefonului, astfel ca imaginile joaca un rol important in viata de zi cu zi pentru fiecare dintre noi. In schimb, fotografii profesionisti sunt ceva mai mult de atat, avand talent, pasiune si experienta, astfel incat sa isi poata impartasi rezultatele cu altii in diferite conditii.

Pasiunea

Fotograful Laur Gales a alcatuit o lista cu cateva criterii de care trebuie sa tina cont toti cei care sunt interesati de alegerea unui fotograf profesionist, iar totul trebuie sa inceapa cu pasiunea. Spre deosebire de oricare alt job, acesta nu se desfasoara 8 ore de la un birou, ci se poate intinde chiar si pe o zi intreaga, astfel ca doar pasiunea si satisfactia sunt cele care ii imping de la spate pe acestia sa isi continue munca.

Multa pregatire

La fel ca oricare alta industrie creativa, fotografia nu este numai despre inspiratie, ci si depsre multa pregatire, intrucat imaginea perfecta nu are cum sa fie obtinuta fara mai multe incercari. Cu alte cuvinte, in spatele scenei este vorba despre multa munca si pregatire, astfel ca experienta este cea care face diferenta intre un fotograf obisnuit si unul capabil sa duca la obtinerea celor mai bune rezultate.

Lumina perfecta

Intr-un spatiu interior e mult mai usor sa fie luate cele mai grozave imagini atat timp cat sunt reglate luminile, insa in mediile exterioare este ceva mai dificil, motiv pentru care cei mai experimentati vor avea succes in acest caz.

Portofoliu

O alta idee inspirata este aceea de verificare a portofoliului fotografilor intrucat acesta poate fi vazut ca o carte de vizita in care sunt prezentate proiectele anterioare. Fie ca este vorba despre nunti, botezuri, petreceri la birou sau sedinte personale, este important ca viziunea sa fie pe aceeasi lungime de unde cu cea a clientilor, astfel incat acestia sa fie pe deplin multumiti.

Detalii

Detaliile sunt cele care fac diferenta in toate conditiile, iar fotograful Laur Gales este de parere ca cei mai experimentati fotografi trebuie sa aiba ochiul bine format in acest sens, pentru ca imaginile sa fie grozave. O fotografie perfecta trebuie sa comunice tot ceea ce se intentioneaza inca din prima secunda in care este vizionata, motiv pentru care pentru a obtine astfel de performante este nevoie de multa munca.

Instinct

Intotdeauna vor exista lucrari care se diferentiaza de toate celelalte, fotografii avand nevoie de un instinct bine dezvoltat, iar acest lucru face parte din experienta pe care o capata dupa multa practica. Asadar, cei mai pregatiti fotografi nu sunt cei mai accesibili din punct de vedere financiar, insa si rezultatele se vor ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *