Planificarea sarcinii – un aspect esential

Planificarea sarcinii ar trebui sa ajute viitoarele mamici si taticii sa se pregateasca pentru fericitul eveniment si sunt foarte multe detalii care trebuie puse la punct. Femibion vine cu cateva reguli importante in acest sens, iar totul ar trebui sa inceapa prin adoptarea unui stil de viata sanatos intrucat starea generala de sanatate, dieta si activitatile fizice trebuie monitorizate. Daca viitoarele mamici au o greutate inferioara sau superioara pot lua masuri in acest sens pentru ca pe durata sarcinii sa se simta mai bine, iar ulterior sa fie mai usor sa ajunga la valorile ideale. In acelasi timp, trebuie sa se renunte la fumat, viciu care e foarte daunator, insa si consumul de alcool trebuie evitat, dar si viitorii tatici trebuie sa tina cont de aceste reguli.

Varsta

Bineinteles, sarcina poate fi planificata si in functie de varsta, astfel ca pe masura ce viitoarele mamici inainteaza in varsta pot avea probleme de fertilitate, pot pierde sarcina sau pot dezvolta alte probleme de sanatate, motiv pentru care este important ca totul sa fie pregatit si in functie de acest aspect, astfel incat bebelusul sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Istoricul medical al familiei

Acesta trebuie studiat, atat la mamicii, cat si al taticului, pentru ca pe aceasta cale se poate determina daca bebelusii sunt supusi anumitor riscuri, precum dezvoltarea unor defecte la nastere si nu numai, fie se pot lua diferite masuri pentru evitarea acestora.

Alimentatie

Cu cateva luni inainte de conceptie este nevoie de trecerea la un plan alimentar foarte bine pus la punct, astfel incat acesta sa contina toti nutrientii, vitaminele si mineralele necesare din alimentele consumate. Bineinteles, sunt preferate fructele si legumele proaspete, dar este recomandat si consumul de peste, de produse lactate si paste fainoase. Totusi, oricat de bine este pregatit planul alimentar, din mesele consumate nu pot fi obtinute valorile ideale, caz in care sunt recomandate suplimentele alimentare.

Suplimente alimentare

Cine se intereseaza de planificare sarcina Femibion 1 trebuie sa stie ca acest supliment alimentar este special conceput si este ideala administrarea sa incepand cu cateva luni inainte de concepere si pana in primele luni ale sarcinii. Componenta principala este acidul folic care se dovedeste a fi foarte util pentru mai multe aspecte in derularea sarcinii si pe aceasta cale pot fi prevenite o multime de riscuri si probleme, atat in randul mamicilor, cat si al bebelusilor. Se recomanda cate o tableta pe zi si chiar daca acestea nu au rolul de substituire a unei mese, sunt foarte consistente, insa administrarea lor trebuie sa se faca doar sub atenta supraveghere a unui medic. Femibion aduce si alte tipuri de suplimente alimentare ideale pentru diferite momente ale sarcinii, astfel ca dupa Femibion 1 se poate trece la urmatoarele variante.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *